Monday, October 15, 2012

Trip Borong China Cuti Sekolah


Salam kawan2 semua. Baik anda sudah berniaga atau baru mula berniaga atau baru mahu berniaga, sudah pasti anda sudah dengar,cari,lihat dan surf tentang Borong China. Dan anda telah masuk ke website ini melalui pencarian anda atau cadangan rakan-rakan anda.

ANDA TELAH BUAT PILIHAN YANG TEPAT

Kami adalah peniaga borong, pembekal dan peruncit yang telah memborong terus dari China sejak empat tahun yang lalu. Pelbagai juadah barangan telah kami bawa masuk dari China untuk jualan di Malaysia. Alhamdulillah sangat memberansangkan. Kami juga telah membawa lebih dari 10 kali trip memborong di China dan lebih dari 20 kali Seminar Borong China pada harga yang sangat bersesuaian dengan bajet anda.

Antara barang terkini yang kami bawa masuk ialah set taman permainan kanak-kanak. Harga seperti biasa sangat di luar jangkaan. Ada pembeli kami yang membeli set dibawah ini, mengatakan kami menawarkan harga luar biasa. Ada yang mencari dari timur ke barat utara ke selatan akhirnya set kami tawarkan adalah pada harga terendah!

Masakan tidak... di luar sana atau pembekal pembekal lain menjual set ini pada harga 200% punya mark up.....dan kami menjual hanya 50-70% sahaja markup. Bukankah di luar jangkaan tu!

Bagaimana harga kami serendah itu?????  Pertama kerana kami bukan orang tengah. Kami borong terus dari pengilang! Kedua kerana kami setiap bulan mempunyai kontena sendiri yang belayar terus dari China ke Malaysia. Kadang2 20ft kadang2 40ft. Tengok pada barang dan tempahan

Sebenarnya entry ni nak promote Trip Borong China bulan November 2012 ni. Yalah cuti sekolah. Saya pon dah lama tak ke Guangzhou makan kebab panggang di Masjid Saad Abi Waqqas.

Ok cerita panjang tak guna jom join saya ke Guangzhou. Tarikh trip  15-20 November 2012 . 5 hari 5 malam. RM 2600/pax. Free Seminar Borong China untuk anda!

Call saya 013 277 9320 untuk mendaftarkan diri anda!!! Jangan ketinggalan!!!0 comments :

Share with friends